Managed hosting door True

Sophos koopt Amerikaanse 'veteranen'-startup Refactr

 

Partners handen

De Britse beveiligingsspecialist Sophos heeft Refractr overgenomen. Dit is een Amrikaanse startup, opgericht in 2017 door veteranen van de Amerikaanse luchtmacht en experts in cloud en cybersecurity. Het bedrijf ontwikkelde een multifunctioneel 'devsecops'-automatiseringsplatform om de kloof tussen devops en cybersecurity te overbruggen

Voor Sophos is het de bedoeling om hiermee zijn aanbod aan managed threat response (mtr) en extended detection and response (XDR) te optimaliseren met security orchestration automation and response (soar). 

Met het platform van Refactr kunnen devops-teams bijvoorbeeld bestaande doorlopende integratie-, oplevering- en uitrol-workflows (ci/cd) uitbreiden, en kunnen cybersecurity-teams gebruikmaken van de visuele drag-and-drop-mogelijkheden van het platform. Refactr claimt toonaangevende klanten te bedienen in zowel de privvate als de openbare sector, waaronder het Amerikaanse Center for Internet Security en Platform One van de Amerikaanse luchtmacht.

Sophos wil het devsecops-automatiseringsplatform van Refactr gebruiken om de 'security orchestration automation and response' (soar)-mogelijkheden toe te voegen aan de eigen 'managed threat response' (mtr) en 'extended detection and response' (xdr)-oplossingen. De soar-features zullen ook helpen bij het automatiseren van het Sophos 'adaptive cybersecurity ecosystem', dat de basis vormt voor alle productoplossingen, diensten, threat intelligence en data lake van Sophos.

Het volledige team van ontwikkelaars en engineers van Refactr heeft zich bij Sophos gevoegd. Naast het aanbieden van het Refactr-platform is Sophos van plan om begin 2022 te starten met het aanbieden van soar-opties.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7225177). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.