Managed hosting door True

Barracuda neemt XDR-specialist Skout over

 

Partners handen

Beveiliger Barracuda heeft zijn branchegenoot Skout Cybersecurity overgenomen. Skout levert voornamelijk security-as-a-service voor managed service providers en heeft zijn eigen detectie- en responsplatform (xdr).

Met deze overname betreedt Barracuda de snelgroeiende xdr-markt met een oplossing gericht op msp's. Barracuda's portfolio breidt uit met het platform van Skout, dat ondersteund wordt door een security operations center dat dag en nacht paraat is. 

Het platform biedt een proactieve en continue beveiligingsmonitoring in realtime en kan zowel endpoints, netwerken als cloud-infrastructuur onder zijn hoede nemen. Het elimineert voor msp’s de kosten voor training en personeel dat dag en nacht de operaties moet bewaken.  

De overname zal naar verwachting in juli worden afgerond, het overnamebedrag wordt niet bekendgemaakt. Eind vorig jaar nam Barracuda de Amerikaans-Portugese zero-trust-specialist Fyde over. 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7211695). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.