Managed hosting door True

Signicat laat oog vallen op Electronic Identification

 

Authenticatie

De Noorse identeitsspecialist Signicat neemt Electronic Identification over, een Spaanse leverancier van asynchrone video-identificatiediensten. Dit is de tweede overname van Signicat dit jaar, na de aankoop van landgenoot Encap Security (klantauthenticatie) in juni. Vorig jaar kocht het bedrijf het Rotterdamse Connectis, een specialist in identity & access management (iam).

In 2019 nam Nordic Capital Signicat over met als ambitie het bedrijf uit Trondheim in Europa flink te laten groeien. Software-investeerder Viking Venture is minderheidsinvesteerder in Signicat.

Met de overname van Electronic Identification stapt Signicat niet alleen de Spaanse markt binnen, het bedrijf versterkt zich tevens met een oplossing voor asynchrone video-identificatie met behulp van streaming video. In combinatie met de zogeheten qualified electronic signatures-service die Signicat al in huis heeft, kan er een breed portfolio voor authenticatie, identificatie en het plaatsen van digitale handtekeningen worden aangeboden.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7210413). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.