Managed hosting door True

Franse Atos doet driedubbele overname

 

Atos slaat een driedubbele slag. Zowel het Britse Ipsotek, het Duitse Cryptovision als het Canadese Processia maken voortaan deel uit van de Franse technologiegigant.

Ipsotek, opgericht in 2001, is een specialist in videoanalyse-software, waarbij het gebruikmaakt van kunstmatige intelligentie-algoritmen. De tool is in te zetten bij massa-evenementen, maar herkent ook nummerplaten, detecteert rook of is geschikt voor inbraakpreventie. De ongeveer vijftig personeelsleden hebben al ruim zeshonderd projecten uitgevoerd in 38 landen. 

Het Duitse Cryptovision ontwerpt dan weer cryptografische software en security-oplossingen. De tools zijn gecertificeerd door het Duitse bureau voor de beveiliging in informatietechnologie (Bundesamt für Sicherheit in der Informationstechnik) en de Navo. Het bedrijf werkt ook voor organisaties uit de publieke sector en defensie, maar ook voor bedrijven als Volkswagen en het Duitse nutsbedrijf E.On. 

Het Canadese Processia is een specialist in tools voor product lifecycle management en partner van het eveneens Franse Dassault Systèmes. Van die laatste verkoopt en implementeert het de 3Dexperience-suite. Naast software van Dassault verdeelt het tools van Siemens. Processia werd opgericht in 2000 en telt zowat 250 werknemers. 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7170146). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.