Managed hosting door True

KnowBe4 neemt MediaPro over

 

Security awareness

KnowBe4, leverancier van security awareness-trainingen en phishing-simulaties, heeft MediaPro overgenomen, een bedrijf dat security- en privacy-trainingen aanbiedt. Door deze overname kan KnowBe4 zijn klanten een groter aantal privacy- en compliance-trainingsmodules aanbieden.

MediaPro is sterk in het bouwen van aanpasbare content en tools die worden gebruikt om teams te trainen op het gebied van compliance, beveiliging en privacy. De klanten van MediaPro krijgen toegang tot de security awareness-trainingen en phishing-simulaties van KnowBe4.

MediaPro beschikt over een configureerbaar en aanpasbaar aanbod in combinatie met een uitgebreide bibliotheek met privacy-, beveiligings- en compliance-trainingscontent. Door de overname wordt het keuzeaanbod voor de klanten van KnowBe4 verruimd en kunnen zij beter werken aan hun trainings- en awareness-doelen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7147284). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.