Managed hosting door True

Box zet poot onder overname Nederlands SignRequest

 

Box, een Amerikaanse leverancier van cloud content management, neemt SignRequest voor 55 miljoen dollar over. De Nederlandse startup, met in huis technologie voor een elektronische handtekening, wil op basis van de eigen online-ondertekentool het nieuwe e-signature-cloudproduct Box Sign in de markt zetten.

Met SignRequest kunnen gebruikers zonder al te veel gedoe een pdf of (Word)-document met een elektronische handtekening rechtsgeldig ondertekenen. Het product is in zeventien talen beschikbaar. Het Amsterdamse bedrijf claimt dat in de afgelopen vijf jaar al 300.000 gebruikers de online-ondertekentool hebben gebruikt.

Het cloudplatform van Box bevat allerlei functionaliteit voor contentbeheer, werkstromen,  samenwerking en het veilig uitwisselen van documenten, volgens regelgeving en standaarden op het gebied van dataprivacy en beveiliging. Daarnaast is er ook een datakluis voor het uitwisselen van een versleutelde documenten. Box zocht echter nog een tool voor het zetten van elektronische handtekeningen en kwam uit bij SignRequest. De vraag ernaar is fors gestegen in de coronatijd, waarin deals en documenten vaak online moeten worden bekrachtigd.

Het bedrijf verwacht het nieuwe product Box Sign, gebaseerd op de technologie van SignRequest, komende zomer op de markt te brengen. Het Amsterdamse bedrijf blijft overigens onder eigen naam eveneens actief.  

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7132262). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.