Managed hosting door True

TrustBuilder en NextAuth in mobiele authenticatie

 

open

Het Gentse TrustBuilder en het Leuvense NextAuth kondigen een oem-partnerschap aan. TrustBuilder zal voortaan de NextAuth-software integreren in zijn nieuwste product, TrustBuilder.io.

TrustBuilder en NextAuth zijn Belgische scale-ups die gebruikers helpen om hun transacties met organisaties te authenticeren en te beveiligen en dat op een zo eenvoudig mogelijke manier voor de eindgebruiker. TrustBuilder heeft daarvoor kant-en-klare integraties met identity- en serviceproviders en biedt functies zoals single sign-on en adaptieve authenticatie aan. 

De samenwerking met NextAuth moet het bereik van de TrustBuilder-oplossing vergroten door deze uit te breiden naar mobiele apparaten. Met onder meer multi-factorauthenticatie en e-signing worden end-to-end use-cases zoals customer onboarding, wachtwoordloze authenticatie en het ondertekenen van transacties mogelijk. Een eerste versie van TrustBuilder.io met de geïntegreerde NextAuth-software is al in gebruik bij een aantal klanten.

‘Mobiele telefoons zijn een integraal onderdeel van het dagelijks leven en zijn het favoriete apparaat voor consumenteninteracties’, zegt Frank Hamerlinck, ceo van TrustBuilder. ‘Consumenten hebben behoefte aan makkelijke maar veilige toegang tot hun bankrekeningen of tot webshops. Ze willen niet lastiggevallen worden met het gebruik van verschillende wachtwoorden. Door NextAuth te combineren met de TrustBuilder Suite kunnen banken, financiële dienstenverleners en andere bedrijven hun klanten makkelijk toegang bieden tot hun diensten.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7100522). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.