Managed hosting door True

Patchspecialist Ivanti in zee met Avast Business

 

Bug

Het Amerikaanse Ivanti, dat tools bouwt voor patchbeheer, gaat een partnership aan met beveiliger Avast. De samenwerking leidt tot de integratie van Ivanti's platform voor patchmanagement in de beveiligingstools van Avast voor kleinere bedrijven.

Avast zal daarbij via Avast Business CloudCare patchmanagementfuncties aanbieden om het herstelproces van de patch te automatiseren en te vereenvoudigen. In een onderzoek uit 2019 constateerde Avast Business dat slechts 304 van 500.000 geanalyseerde apparaten voor honderd procent gepatcht waren, minder dan één procent van de apparaten dus. Door de samenwerking met Ivanti hebben kleinere en it-serviceproviders toegang tot een eenvoudige en gecentraliseerde service die automatisch kritieke patches identificeert, de inzet ervan voorrang geeft en het resultaat bewaakt om de beveiligingsintegriteit te garanderen.

De patchcatalogus van Ivanti is een van de meer uitgebreide in de industrie en beveiligt momenteel wereldwijd meer dan 180 miljoen endpoints. Het bevat patches voor Microsoft Windows, maar ook voor honderden populaire leveranciers en producten zoals iTunes, Oracle, Java, Adobe Flash, Reader en meer. Ze laat kleine en middelgrote bedrijven en it-serviceproviders toe om snel kwetsbaarheden op te sporen en automatisch vooraf geteste patches in honderden applicaties te implementeren.

‘Ivanti en Avast Business helpen samen organisaties om zich te verdedigen tegen moderne cyberaanvallen die kostbaar en schadelijk kunnen zijn’, zegt Mark Stevens, vicepresident van strategische allianties en oem bij Ivanti. ‘Door de integratie van een toonaangevende Ivanti-patchmanagementtechnologie in de beveiligingsplatforms van Avast Business hebben we ervoor gezorgd dat kleine en middelgrote ondernemingen hun kritische patchtmanagementproces kunnen vereenvoudigen om risico's en blootstelling te voorkomen.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7096216). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×

Ontvang gratis de nieuwste Computable 100

Doe mee aan het Computable 100 onderzoek!