Managed hosting door True

Kappa Data tekent distributiecontract met Arcserve

 

Partners handen

Distributeur Kappa Data breidt zijn gamma uit. Het bedrijf heeft een distributieovereenkomst gesloten met beveiliger Arcserve, aanbieder van data- en ransomwarebescherming.

Kappa Data wordt daarmee de value-added distributor voor Arcserve in heel de Benelux. ‘De kwaliteit van Arcserve's oplossingen is toonaangevend in de industrie als het gaat om de preventie van ransomware, dus het is niet meer dan normaal dat we met hen samenwerken’, zegt Patrick Casteels, managing partner bij Kappa Data. ‘Bedrijven in de Benelux hebben momenteel te maken met een scala aan steeds complexere cyberbedreigingen, naast de voor de hand liggende economische uitdagingen voor de it-industrie en daarbuiten.’

Uit een eigen onderzoek van Arcserve bij tweeduizend consumenten blijkt dat bijna zestig procent van hen liever geen zaken meer doet met een organisatie die het slachtoffer van een cyberaanval is geworden. Arcserve heeft vorig jaar zijn alliantie met het beveiligingsbedrijf Sophos nog versterkt om ai-gebaseerde anti-ransomware- en databeveiligingsoplossingen aan te bieden.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7072429). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.