Managed hosting door True

Arrow gaat Bitdefender distribueren

 

Distributeur Arrow Electronics heeft een overeenkomst getekend met het cyberbeveiligingsbedrijf Bitdefender om zijn beveiligingsproducten te leveren aan het kanaal in Scandinavië, de Benelux, het VK en Ierland.

De software van Bitdefender is op ongeveer een half miljard apparaten wereldwijd geïnstalleerd. Arrow zal zijn klanten een uitgebreide reeks van dit soort producten gaan aanbieden, daaronder ook de recent geïntroduceerde oplossingen voor managed service providers.

‘Naarmate medewerkers wereldwijd er meer en meer voor kiezen om mobieler te werken, neemt het aanvalsoppervlak en de dreiging van cyberaanvallen toe’, zegt Mark McHale, Arrow-topman voor Noordwest-Europa. ‘De distributieovereenkomst met Bitdefender biedt onze klanten geautomatiseerde en uniforme oplossingen voor beveiliging en risicoanalyse en we kijken er naar uit om cyberbeveiligingsoplossingen van wereldklasse te gebruiken als onderdeel van ons aanbod.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7069668). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.