Managed hosting door True

It-dienstverlener Techone pikt beveiliger Rosecure op

 

Techone, een Rotterdamse dienstverlener op het gebied van cloud en telecommunicatie aan het mkb, neemt Rosecure over. Dit beveiligingsbedrijf, eveneens uit de havenstad, levert inbraakalarmsystemen en camerabeveiliging.

Sinds april 2017 levert Rosecure, een afsplitsing van internetdienstverlener Belcentrale, inbraakbeveiliging en camerabewaking aan het mkb. Volgens Technone raken bewakings- en beveiligingsystemen meer verweven met clouddiensten. Hierdoor vormt het beveiligingsbedrijf Rosecure een aanvulling op het portfolio van Techone. Financieel adviesbureau Capitalmind ondersteunde het bedrijf bij het verkoopproces.

Techone ontzorgt midden- en kleinbedrijven op het vlak van it-infrastructuur, telefonie en beveiliging. Ondersteund door investeerder Nedvest wil het bedrijf uitgroeien tot een leidende Nederlandse onderneming in deze sectoren. Eerder deze maand nam het ook al een stadsgenoot over: hostingprovider Protagonist. Meerdere acquisities liggen in het verschiet.


Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7045424). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.