Managed hosting door True

Eagle Eye Networks in zee met Sitasys

 

Het Amerikaanse Eagle Eye Networks, specialist in cloud-videosurveillance, bundelt de krachten met het Zwitserse Sitasys om een verbeterd beveiligingsplatform te creëren. Dat moet gebeuren door de cloud-to-cloud-integratie van videobewaking en alarm-monitoring.

Concreet koppelt Sitasys zijn alarmplatform Evalink aan het cloud-videoplatform van Eagle Eye. Zo kunnen eindgebruikers die een alarm ontvangen van hun Sitasys-systeem het incident direct verifiëren en bekijken en actie ondernemen. Daarnaast kan de gebruiker video’s indexeren, zoeken, ophalen en analyseren op basis van alarmen van Sitasys. Het integratie- en verificatieproces moet tijd besparen, handelingen tot een minimum reduceren en onnodige interventiekosten voorkomen.

Eagle Eye Networks, opgericht in 2012, is specialist in cloud-videobewaking voor bedrijven, alarmbedrijven, beveiligingsinstallateurs en particulieren. De oplossingen bieden zowel beveiligde opnames op locatie als opnames in de cloud en een brede ondersteuning voor analoge en digitale camera’s, die zijn ook toegankelijk via internet of mobiele applicaties. Het bedrijf biedt een reeks api’s en frameworks om indexering, zoekfuncties, analyse van live- en gearchiveerde video mogelijk te maken.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7045163). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.