Managed hosting door True

AuthO gaat samenwerking aan met Datadog

 

Partners handen

Het identiteitsplatform AuthO gaat samenwerken met Datadog, het cloud-monitoring- en -analytics-platform. Samen willen ze security-, ontwikkel- en infrastructuurteams in bijna realtime van bedrijfskritische identiteitsinformatie voorzien.

Datadog is een tool die data vanaf servers, containers, databases en diensten van derden bij elkaar brengt en de stack in zijn geheel zichtbaar maakt. De integratie wordt mogelijk gemaakt door de nieuwe logstreaming-voorzieningen van Auth0, waarmee klanten voortdurend Auth0-logs aan hun bestaande monitoring- en meldingendashboards kunnen toevoegen. Tenant-logs zijn events met waardevolle informatie over activiteiten van gebruikers. Elke keer als een actie near-realtime wordt uitgevoerd, worden er tenant-logs gegenereerd binnen Auth0. Daarmee wordt identiteitsinformatie vrijgegeven, zoals wat het event inhield, wie het uitvoerde en waar en wanneer dat was. Met de integratie met Datadog kunnen Auth0-klanten alle tenant-logs zonder extra ontwikkeltijd naar hun Datadog-account doorsturen.

‘Met onze nieuwe logstreaming-voorzieningen is Auth0 de enige die zoveel toepassingen biedt’,zegt Bill Lapcevic van Auth0. ‘Onze klanten kunnen hun platforms probleemloos uitbreiden en aanpassen met hoogwaardige integraties als die van Datadog. Deze integratie vergroot de zichtbaarheid voor klanten in hun Auth0-logs, zodat teams kritische identiteitsdata kunnen visualiseren die essentieel zijn voor de bedrijfsvoering.’

De nieuwe logstreaming-voorzieningen van Auth0 produceren tien keer zoveel logs en moeten een probleemloze informatievoorziening garanderen, zodat klanten actuele informatie over hun Auth0-tenant krijgen. Dat leidt dan weer tot verbeterde monitoring en alerts, snellere audits en verbeterde compliance, betere data-analyse, workflow-automatisering en server-less functionaliteiten.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6929171). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.