Managed hosting door True

Rockwell neemt securityspecialist Avnet over

 

Deal handen schudden overname

Het Amerikaanse Rockwell Automation uit Milwaukee heeft de Israëlische cybersecurityspecialist Avnet Data Security overgenomen. Het vijfentwintig jaar oude bedrijf biedt een volledige set it/ot-cyberdiensten en -oplossingen voor bedrijven en organisaties.

De diensten van Avnet omvatten onder meer beoordelingen en penetratietests van netwerken, netwerk- en beveiligingsoplossingen en training tot geconvergeerde it-en ot-beheerde services (information technology en operational technology).

‘Avnet’s combinatie van servicelevering, training, onderzoek en beheerde services zal ons in staat stellen om een veel grotere groep klanten wereldwijd van dienst te zijn en tegelijkertijd onze portfolio-ontwikkeling in deze snel ontwikkelende markt te blijven versnellen’, zegt Frank Kulaszewicz, senior vice president bij Rockwell Automation.

Avnet werkt onder meer voor banken, militaire diensten en industriële bedrijven. Volgens de Milwaukee Business Journal kreeg het bedrijf in 2016 een prijs van een onderzoeksafdeling van het Israëlische ministerie van Defensie voor de creatieve manier waarop het nieuwe beveiligingsproducten ontwerpt.

De financiële details van de overname worden niet bekendgemaakt.   

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6861186). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.