Managed hosting door True

KPN biedt mkb 'Extra Veilig Internet'

 

KPN breidt zijn internetabonnementen voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf uit met de dienst Extra Veilig Internet. Volgens het ict-concern zijn ondernemers met de nieuwe dienst vanuit het KPN-netwerk beschermd tegen onveilige websites waarop virussen, malware en ransomware staan.

KPN blokkeert onveilige websites op basis van een DNS- en webfilter in het netwerk. De huidige KPN ÉÉN MKB internet-klanten krijgen deze nieuwe dienst, die vanaf begin volgend jaar gefaseerd aan hen aangeboden, kosteloos.

Wel adviseert KPN hen om deze dienst altijd aan te vullen met antivirussoftware. De dienst Extra Veilig Internet werkt voor alle apparaten van klanten, hun medewerkers en gasten die verbonden zijn met het vaste netwerk (ook via wifi), zoals laptops, smartphones, netwerkapparatuur (zoals printers) en ook slimme apparaten (zoals thermostaten en smart speakers).

Verder verbetert KPN zijn service levels waardoor internetstoringen voortaan standaard binnen acht kantooruren worden opgelost. Daarnaast kunnen klanten kiezen voor een hoger service level met een 24/7-oplostijd van acht klokuren.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6840044). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.