Managed hosting door True

'A-team'-dienst Sophos ontmantelt it-dreigingen

 

Sophos lanceert Managed Threat Response (MTR), een volledig beheerde dienst voor het opsporen en neutraliseren van bedreigingen. De dienst combineert zijn Intercept X Advanced-software voor endpointdetectie en -respons met machine learning en expertanalyse. Op deze manier kunnen geavanceerde cyberaanvallen beter opgevangen worden. Bovendien staat er een expertteam klaar om een dreiging te ontmantelen.

Volgens Sophos passen cybercriminelen hun aanvalsmethoden continu aan en vinden ze steeds nieuwe, vernuftige technieken om slachtoffers te misleiden. De huidige managed detection & response (mdr)-diensten van it-beveiligers brengen klanten wel op de hoogte van potentiële bedreigingen en maar laten het veelal bij monitoren en melden.

Sophos claimt nu met zijn MTR-service een stap verder te gaan. Het bedrijf verstrekt hiermee niet alleen interne teams aanvullende informatie over bedreigingen, productexpertise en 24/7-beschikbaarheid, maar biedt hen ook de mogelijkheid om een expertteam zo'n geavanceerde bedreiging te ontmantelen. Zo'n 'A-team'-dienst is voor veel organisaties, die kampen met een gebrek aan kennis over it-beveiliging, een uitkomst, verwacht het Britse bedrijf.

Voor de opzet van zijn MTR-aanbod heeft Sophos zijn Intercept X Advanced-software voor endpointdetectie en -respons verrijkt met machine learning en expertanalyse. Dit zorgt voor een verbeterde detectie van bedreigingen, dieper onderzoek naar waarschuwingen en gerichte acties voor het elimineren van bedreigingen. Deze innovatie is gebaseerd op de technologie van de eerder dit jaar overgenomen bedrijven Rook Security en DarkBytes.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6810916). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.