Managed hosting door True

Emerging Dynamics bedient EU-markt via Equinix

 

De Belgische cybersecurity-specialist Emerging Dynamics start een samenwerking met Equinix, een Amerikaanse leverancier van interconnectie- en datacenterdiensten. Klanten van Emerging Dynamics krijgen daardoor verhoogde connectiviteits- en securitymogelijkheden voor hun bedrijfsprocessen.

Emerging Dynamics uit Gent is in 2008 door Tim Van Renterghem. De organisatie biedt maatwerk oplossingen om organisaties te ondersteunen bij het proactief bestrijden, detecteren en analyseren van cyberbedreigingen, het beschermen van informatie en het integreren van allerlei informatiebronnen. De organisatie werkt voor overheden, softwareleveranciers en bedrijven.

‘Beveiliging is een voortdurend strategisch focuspunt voor onze klanten’, zegt Michiel Eielts, algemeen directeur van Equinix Benelux. ‘Daarom zien we een toename in het gebruik van directe fysieke en virtuele interconnecties tussen organisaties, in plaats van de uitwisseling van gegevens via het publieke internet. We zijn blij om Emerging Dynamics toe te voegen aan ons partnerprogramma. Deze samenwerking met Emerging Dynamics geeft klanten de kans om een extra beveiligingslaag toe te voegen aan de beveiliging van hun it-implementaties.’

Een van de klanten van Emerging Dynamics is Global Integrity. Dat bedrijf levert dSecure, een oplossing waarmee gebruikers intellectuele eigendom, persoonlijke gegevens en e-mailcommunicatie beschermen. De versleuteling is geïntegreerd in Microsoft Office-applicaties zoals Word, Excel en PowerPoint, maar kan ook pdf’s of audio- en videobestanden beschermen. Op dit moment is dSecure beschikbaar via Ingram Micro als distributeur. Deze encryptiedienst wordt middels de samenwerking gehost bij Equinix in Amsterdam. Hiermee voldoet de organisatie aan de gestelde security-eisen. Bovendien biedt het interconnectiemogelijkheden met telecompartijen en service-providers.

Equinix exploiteert een wereldwijd interconnectieplatform in 52 markten, verspreid over vijf continenten.


Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6773559). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.