Managed hosting door True

Secutec is Kaspersky partner van het jaar

 

Beveiligingsspecialist Kaspersky heeft tijdens een evenement op Rhodos zijn Partner Awards uitgereikt. Die gaan naar de partners die de meeste groei en/of prestaties kunnen voorleggen. Voor de Benelux werd Secutec uit Aartselaar in de bloemetjes gezet.

Meer dan honderd Kaspersky-partners waren aanwezig tijdens dit jaarlijkse evenement. Volgens het cybersecuritybedrijf heeft Secutec afgelopen jaar een flinke groei doorgemaakt in de zakelijke markt. De reseller is actief voor veel grootzakelijke organisaties zoals Panasonic Energy Europe, Bank van Breda, het Belgisch Instituut voor Verkeersveiligheid, Etex Group en Umicore.

‘Uiteraard zijn wij enorm vereerd met deze erkenning. Wij ervaren dat Kaspersky grote waarde hecht aan intensieve samenwerking met partners dat leidt tot gezamenlijk succes bij onze klanten’, zegt Geert Baudewijns, ceo en oprichter van Secutec.

De andere partners die bekroond werden, waren Saidea (Italië), SERMICR (Spanje), Cyprotect (Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland), het Franse APIXIT, Progressive uit Scandinavië, Itxon (Polen), OGL (V.K. en Ierland), Singi Inzenering (Oost-Europa) en Kakado Tech uit Israël.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6769500). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.