Managed hosting door True

Fortinet verhuist naar groter pand in Utrecht

 

Securityleverancier Fortinet verhuist zijn Nederlandse kantoor naar het Secoya-gebouw in Utrecht. Dit is een groter pand dat beschikt over meer faciliteiten, zoals een demoruimte en flexplekken. Met het nieuwe onderkomen wil het bedrijf inspelen op de te verwachten personeelsgroei en zijn portfolio beter etaleren aan klanten en partners.

Vincent Zeebregts, algemeen directeur van Fortinet Nederland, legt uit dat het nieuwe kantoor meerdere mogelijkheden biedt. ‘We hebben in een demo-omgeving testapparatuur opgesteld om specifieke situaties bij klanten na te bouwen. Dit biedt hen inzicht. Bovendien kunnen we nu ons securityportfolio in de praktijk laten zien. Ook beschikt het kantoor over meer faciliteiten voor de werknemers, zoals stilteruimtes, flexplekken en een restaurant.’

Op dit moment bestaat het Nederlandse Fortinet team uit 42 medewerkers, waaronder system engineers, consultants, accountmanagers en marketers. Het bedrijf verwacht in het komende jaar het team uit te breiden, onder andere met consultants die kennis hebben van de veranderde wet- en regelgeving op het terrein van beveiliging en privacy, zoals de AVG. 

De securityleverancier was eerst gevestigd in het Regus WTC Utrecht Papendorp en kiest wederom voor een kantoor in Utrecht vanwege de bereikbaarheid. Het Secoya-gebouw ligt op steenworpafstand van het oude kantoor.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6767597). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.