Managed hosting door True

Cybersprint haalt 2 miljoen euro op

 

Cybersprint uit Den Haag haalt tijdens een series a-investeringsronde twee miljoen euro op. De geldschieters zijn Vortex Capital Partners, KPN Ventures en eerdere investeerder InnovationQuarter. Met het geld wil het cybersecuritybedrijf het productportfolio verder ontwikkelen, het team uitbreiden en verder groeien in Europa.

Cybersprint beschermt organisaties tegen cyberdreigingen door continu en realtime inzicht in hun online footprint en digitale risico’s te geven. Het bedrijf haalde in 2017 zevenhonderdduizend euro op bij InnovationQuarter en investeerders Lennard Zwart en Arthur van der Wees. 

Het geldbedrag uit de laatste investeringsronde van twee miljoen euro wordt gebruikt voor productontwikkeling en om het marktaandeel in Europa uit te breiden. Daarnaast wil het bedrijf zijn team uitbreiden.

InnovationQuarter is wederom één van de investeerders in Cybersprint. Dat bedrijf investeert in technologiebedrijven in Zuid-Holland en helpt internationale ondernemingen om een vestiging in deze regio op te zetten. Daarnaast organiseert het Haagse bedrijf (internationale) samenwerking tussen innovatieve ondernemers, kennisinstellingen en de overheid. Nieuwe investeerders zijn Vortex Capital Partners en KPN Ventures. Vortex Capital Partners is een private equity-investeerder uit Amsterdam die zich richt op technologiebedrijven met een hoofdkwartier in de Benelux. KPN Ventures, een investeringstak van KPN, verzorgt directe en indirecte (fund-in-fund) investeringen in Europese technologiebedrijven met een focus op het internet of things, gezondheidszorg, cybersecurity, cloud computing, netwerken, data en kunstmatige intelligentie.

The Hague Security Delta

Cybersprint verhuisde in 2016 naar een vestiging in Den Haag. Daar heeft het zich aangesloten bij The Hague Security Delta (HSD). Een publiek-privaat netwerk van bedrijven, overheden en onderwijsinstellingen dat een vuist maakt tegen de toenemende criminaliteit via internet.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6523216). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.