Managed hosting door True

NTT Security introduceert Web Security as a Service

 

NTT Security, de gespecialiseerde security-afdeling van NTT Group, gaat in samenwerking met Symantec zijn eerste gezamenlijke service leveren. Het integreert Symantec’s cloudsecurityservice met zijn eigen versterkte threat intelligence en biedt zo Web Security as a Service (WSaaS) aan.

De samenwerking komt niet als een grote verrassing, want NTT kondigde in april al het voornemen aan om een strategisch partnerschap te sluiten met Symantec. WSaaS is de eerste service die wordt aangeboden via het partnershipprogramma. Het werd in het leven geroepen ter ondersteuning van de websecurity-services voor klanten in de cloud, op mobiele apparaten en on-premise en maakt deel uit van NTT Security’s Global Managed Security Services. De nieuwe service biedt realtime bedreigings-intelligence, -analyse en -bescherming, alsook het beheer en de securitymonitoring van websecurity-oplossingen in de cloud.

WSaaS biedt standaard risicoscores op basis van threat intelligence van zowel Symantec als NTT Security. Met die risicoscores is het mogelijk om betere securityanalyses en snellere implementatie te bieden op basis van zowel agent- als agentless-mogelijkheden. NTT Security beheert de logs van websecurityservices en on-premise security-applicaties, zoals proxy, firewall, beveiligings- en detectiesystemen en sandboxes.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6510329). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.