Managed hosting door True

Check Point Software neemt Dome9 over

 

Contract ondertekenen

De van oorsprong Israëlische securityspecialist Check Point heeft het eveneens Israëlische Dome9 overgenomen. Check Point breidt zo zijn eigen gamma producten uit met actieve policy-enforcement en multicloud-beveiligingsmogelijkheden.

De overname geeft Check Point-klanten meer inzicht en controle over de beveiliging binnen multi-cloud-omgevingen via Infinity’s complete beveiligingsarchitectuur, zo motiveert Check Point de overname in een persbericht. Het bedrijf stelt dat hackers en cybercriminelen zich immers steeds vaker op zakelijke cloudinfrastructuren richten.

Dome9, opgericht in 2011, is vooral bekend voor zijn beveiliging en compliance bij een snelle public cloud-adoptie. Hun klanten gebruiken hun platform om multi-cloud-implementaties te beveiligen binnen Amazon AWS, Microsoft Azure en Google Cloud. 

Het bedrijf biedt cloud-native beveiligingsmogelijkheden, waaronder visualisatie van het veiligheidsniveau van een onderneming, compliance en governance-automatisering, geprivilegieerde identiteitsbescherming en cloud-verkeer en event-analyse. Dat moet cloud-implementaties veiliger en beter beheersbaar maken.

De financiële details van de overname maakt Check Point niet bekend.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6500896). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.