Managed hosting door True

On2it opent kantoor in Verenigde Staten

 

Amerikaanse vlag

On2it uit Waardenburg opent een kantoor in het Amerikaanse Plano (Texas). Deze komt onder leiding te staan van ceo Kristie Bell. Via deze vestiging wil de securityleverancier zijn samenwerking met de Amerikaanse klanten en partners versterken. Dit als onderdeel van de groeistrategie van On2it.

‘Het is belangrijk dat we klanten en technologie partners kunnen ontmoeten in hun eigen geografische regio, om efficiënte service te kunnen verlenen. Via het VS-kantoor bieden we sales support en een lokaal forensisch expertteam’, meent Marcel van Eemeren, medeoprichter en algemeen directeur van de On2it Group.

Het nieuwe kantoor wordt gevestigd in de bestaande kantoorruimte van Kristie Bell. Van Eemeren meent dat zij een ‘grote hoeveelheid kennis en ervaring’ brengt binnen de directie. Ze komt over van IBM, waar ze in de afgelopen tien jaar verantwoordelijk was voor de sales- en marketingmanagementactiviteiten binnen diverse divisies. Haar meest recent functie bij big blue was  hoofd wereldwijde verkoop binnen de Systems & Technology Group.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6475124). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.