Managed hosting door True

SecureMe2 komt met eerste partnerprogramma

 

samenwerking deal partnerschap collega teamwork

Het Brabantse SecureMe2 introduceert zijn eerste partnerprogramma. Het bedrijf heeft het securityplatform SAM Cyber Alarm ontwikkeld en ziet hier een groot marktpotentieel voor. Het programma biedt volgens de onderneming ondersteuning aan partners op het gebied van het genereren van leads, cross- en upsell-mogelijkheden, trainingen en begeleiding op het gebied van marketing en communicatie.

Het programma is gisteren voor het eerst gepresenteerd tijdens de partnerdag in het Brabantse Rijen, tevens standplaats van SecureMe2. Alexander Zwiep, salesdirecteur en medeoprichter van SecureMe2, over het nieuwe programma: ‘Samen met partners zijn we in staat om een goede digitale securitypropositie op te stellen, vooral voor mkb-ondernemingen. Met ons partnerprogramma bieden we onze partners nu een strategische samenwerking, een heldere en haalbare roadmap en alle ondersteuning om samen een solide groei van het aantal leads te realiseren. De mogelijkheden lopen van het optreden als reseller tot het opnemen van onze producten in een eigen, veelomvattend security-aanbod.’

Channeldirecteur Marc Pauly geeft aan dat het bedrijf vooral op zoek is naar partners die klanten hebben binnen het mkb en dat het belangrijk is dat ze beschikken over eigen installateurs en een eigen helpdesk.

Channelweb sprak exclusief met Alexander Zwiep en Marc Pauly over het partnerprogramma. Lees hier wat het programma volgens beide heren voor SecureMe2 en voor bestaande en nieuwe partners betekent.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6473786). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.