Managed hosting door True

Arrow sluit distributiedeal met Quest Software

 

Handen

Arrow Electronics heeft een distributieovereenkomst voor de Benelux gesloten met Quest Software. Dit betekent een verdere uitbreiding van het portfolio van Arrow in deze regio.

De producten van Quest Software moeten bedrijven in staat stellen complexe it-systemen op een eenvoudige manier te managen. De oplossingen van Quest zijn specifiek gericht op zaken als gegevensbescherming, databasemanagement, endpoint systems management, hybrid active directory security, Microsoft-migraties en -consolidaties, en platform monitoring.

Wereldwijd werken 130.000 bedrijven met producten van Quest Software, daaronder ook 95 procent van de Fortune 500-bedrijven. Bart van Rheenen, managing director van Arrow’s enterprise computing solutions business voor de Benelux: ‘Met de toevoeging van Quest Software aan ons portfolio kunnen onze resellers hun klanten helpen ingewikkelde it-systemen op een eenvoudige manier te optimaliseren en zo kosten- en tijdbesparingen realiseren. We werken met een groeiend aantal technologieën en reiken onze klanten steeds nieuwe tools aan. Fabrikanten introduceren vaak hun eigen tools voor systeemoptimalisatie. Quest levert een overkoepelende tool die echt bijdraagt aan vereenvoudiging van it-management.’

Ook Quest Software zelf is tevreden met de overeenkomst, zegt Kerry Wright, Distribution Manager EMEA. ‘We zijn erg blij Arrow aan ons te verbinden als distributeur in de Benelux. Bedrijven zien hun it-omgevingen continu veranderen, met onze tools krijgen ze eenvoudig grip en inzicht hierop. Daarbij sluiten onze producten goed aan bij het portfolio van Arrow.’
Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6463438). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.