Managed hosting door True

Securitas verhuist van Breda naar Dordrecht

 

Verhuizen

Ict-beveiliger Securitas Technology, voorheen Poseidon Security Systems, verhuist op 20 augustus 2018 van Breda naar Dordrecht. Daar huisvest het bedrijf zich in het pand van het eerder overgenomen Alphatron Security Systems. Door die verhuizing hopen de bedrijven elkaar te versterken. De bedrijven richten zich zowel op de zakelijke markt als de publieke sector.

Securitas Technology, dat tot 1 januari 2018 onder de naam Poseidon Security Systems actief was, maakt sinds de overname door de Zweedse multinational Securitas in 2015 naar eigen zeggen een sterke groei door. Daardoor is de behoefte aan meer werkruimte ontstaan.

Het bedrijf licht toe: ‘Mede door de overname van Alphatron groeiden de technologieactiviteiten van Securitas naar circa honderd medewerkers. De verhuizing naar één gezamenlijk pand is de logische vervolgstap die past binnen de strategie van onze beveiligingsvisie.’

Daarin richten de bedrijven zich op preventieve veiligheidsoplossingen met een maximale synergie tussen mens, kennis en technologie. ‘Met onze nieuwe huisvesting en een team van honderd gepassioneerde security-professionals zijn wij klaar voor de toekomst’, aldus Securitas.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6430515). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.