Managed hosting door True

Cisco lijft Amerikaanse beveiliger Duo Security in

 

Cisco heeft de Amerikaanse beveiligingsfirma Duo Security overgenomen, gespecialiseerd in unified access security en multifactor-authenticatie. Cisco heeft 2,35 miljard dollar over voor het bedrijf.

Dankzij de overname kan Cisco in de toekomst authenticatiemogelijkheden toevoegen aan zijn soft- en hardware. De eigen Identity Service Engine moet dan geïntegreerd worden met het SaaS-model van Duo Security. Dat moet Cisco-klanten toelaten om eenvoudig en veilig gebruikers-toegang te geven tot elke applicatie op elk apparaat in het netwerk, zo zegt het bedrijf in een mededeling.

De overname moet afgerond zijn in het eerste kwartaal van Cisco’s boekjaar 2019. Tot dan zullen de twee ondernemingen onafhankelijk van elkaar blijven werken. Duo Security werd acht jaar geleden opgericht en heeft zowat zevenhonderd werknemers. Het bedient naar eigen zeggen twaalfduizend klanten.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6426360). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.