Managed hosting door True

Claranet laat oog vallen op Notsosecure

 

De Britse ict-dienstverlener Claranet kondigt alweer zijn volgende overname aan: Notsosecure, een eveneens Britse expert op het gebied van ethisch hacken en penetratietesten. Afgelopen mei nam Claranet nog infrastructuur- en cloud-specialist (én Brits) Union Solutions over.

De overname van Notsosecure past in de ambitie van Claranet om zijn beveiligingsportfolio te versterken. De acquisitie volgt op de overname vorig jaar van het ook al Britse beveiligingsbedrijf SEC-1 en de opening van een security operations center (soc) in Portugal. Notsosecure wil met steun van Claranet groeien in de Verenigde Staten, Australië en Azië.

Het in 1996 opgerichte Claranet wil middels overnames uitgroeien tot een pan-Europese it-dienstverlener die ook buiten Europa klanten kan ondersteunen. Het bedrijf heeft een omzet van ruim 360 miljoen euro en telt zo'n achttienhonderd medewerkers. Het Benelux-kantoor is gevestigd in Son.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6402070). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.