Managed hosting door True

Palo Alto Networks koopt endpoint-beveiliger Secdo

 

De Amerikaanse ict-beveiliger Palo Alto Networks neemt Secdo over. Dat Israëlische bedrijf is gespecialiseerd in endpointbeveiliging. Via de overname krijgt Palo Alto toegang tot de Secdo-technologie en -developers. Er worden geen financiële details bekendgemaakt.

Secdo biedt een endpoint detection and response (edr)-oplossing waarbij data over bedreigingen worden verzameld en gevisualiseerd. In die visualisatie onderscheidt Secdo zich van andere edr-oplossingen, meent Palo Alto.

Via de overname van het Israëlische bedrijf krijgt Palo Alto tot de technologie. Deze wordt geïntegreerd in Traps, de endpoint-beveiligingsoplossing van Palo Alto, en het Palo Alto Networks-platform. Hiermee verwacht de ict-beveiliger dat cyberaanvallen, die draaien op zijn framework, nauwkeuriger worden gevisualiseerd en gedetecteerd om deze tijdig te stoppen.

Ook krijgt het Amerikaans bedrijf toegang tot de Secdo-developers. Die gaan aan de slag bij het Palo Alto-ontwikkelteam.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6336028). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.