Managed hosting door True

Palo Alto Networks koopt endpoint-beveiliger Secdo

 

De Amerikaanse ict-beveiliger Palo Alto Networks neemt Secdo over. Dat Israëlische bedrijf is gespecialiseerd in endpointbeveiliging. Via de overname krijgt Palo Alto toegang tot de Secdo-technologie en -developers. Er worden geen financiële details bekendgemaakt.

Secdo biedt een endpoint detection and response (edr)-oplossing waarbij data over bedreigingen worden verzameld en gevisualiseerd. In die visualisatie onderscheidt Secdo zich van andere edr-oplossingen, meent Palo Alto.

Via de overname van het Israëlische bedrijf krijgt Palo Alto tot de technologie. Deze wordt geïntegreerd in Traps, de endpoint-beveiligingsoplossing van Palo Alto, en het Palo Alto Networks-platform. Hiermee verwacht de ict-beveiliger dat cyberaanvallen, die draaien op zijn framework, nauwkeuriger worden gevisualiseerd en gedetecteerd om deze tijdig te stoppen.

Ook krijgt het Amerikaans bedrijf toegang tot de Secdo-developers. Die gaan aan de slag bij het Palo Alto-ontwikkelteam.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6336028). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.