Managed hosting door True

RSA koopt gedragsanalyse-specialist Fortscale

 

RSA, een cybersecurity-tak van Dell Technologies, wil Fortscale overnemen. Dat cybersecuritybedrijf met kantoren in Amerika en Israël is gespecialiseerd in gedragsanalyses. Via deze overname wil RSA zijn zogenaamde NetWitness-platform uitbreiden met deze gebruikersanalyses om bedreigingen in het netwerk op te sporen. Er worden geen financiële details bekendgemaakt.

Fortscale is gespecialiseerd in user and entity behavioral analytics (ueba). De software analyseert het gedrag van de gebruikers en identificeert afwijkend gedrag. Op deze manier kan Fortscale naar eigen zeggen moeilijk te detecteren bedreigingen aan het licht brengen. Het bedrijf beschikt over kantoren in San Francisco en Tel Aviv.

RSA neemt nu het bedrijf over. Hiermee is RSA in staat om zijn NetWitness-platform uit te breiden met deze geïntegreerde ueba-mogelijkheden.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6335035). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.