Managed hosting door True

Davinsi Labs neemt intrek bij Telindus

 

Mike Terhaar country lead Davinsi NL

Mike Terhaar is Davinsi Labs Country Lead Nederland

Securityspecialist Davinsi Labs (dat in mei 2017 door Proximus werd overgenomen) neemt zijn intrek in het Utrechtse kantoor van Telindus, ook al een Proximus-dochter. De bedoeling is om een 360°-securityportfolio te ontwikkelen, met preventie, detectie en voorspelling van en reactie op digitale inbreuken.

Naast het aanbieden van een ruime portfolio moet het partnership ook de groei op de securitymarkt versnellen, zo schrijft Telindus in een persbericht. Davinsi Labs zal als een afzonderlijke eenhied vanuit Telindus opereren en de technische samenwerking met Telindus aanwenden om haar eigen security-expertise verder uit te breiden.

Mike Terhaar (48) is door Davinsi Labs aangesteld als Country Lead Nederland. Zijn taak is om het succes in België door te zetten naar de Nederlandse markt. Onder zijn leiding zal het Nederlandse team in het aankomende jaar een sterke groei doormaken. Hij heeft meer dan twintig jaar ervaring als securityspecialist, waarvan tien jaar als penetration tester. Voorheen was hij Senior Security Specialist bij Davinsi Labs.

‘Vorig jaar is Davinsi Labs overgenomen door Proximus’, zegt Geert Degezelle, managing director van Telindus. ‘Deze overname sluit naadloos aan bij de focus van Telindus op security en de strategische samenwerking met Davinsi Labs in Nederland is dan ook een logische vervolgstap. Dankzij de samenwerking met Davinsi Labs kunnen wij bestaande en nieuwe klanten nu een compleet security-aanbod bieden en it-afdelingen verder ontzorgen.’
Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6277429). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.