Managed hosting door True

Copaco levert Kaspersky Lab vanuit cloud

 

Cloud security

De Nederlandse ict-distribiteur Copaco, met vestigingen in Eindhoven en Nijmegen, voegt diverse beveiligingsoplossingen van Kaspersky Lab toe aan zijn 2tCloud-platform. Dat is een plek waar partners clouddiensten van verschillende leveranciers kunnen afnemen. Het gaat om securityoplossingen voor (mobiele) endpoints, servers en (virtuele) werkomgevingen.

Concreet worden de Kaspersky Endpoint Security Cloud, Endpoint Security for Business Select & Advanced, Security for Virtualization en Security for Mail server toegevoegd aan het het 2tCloud-platform van Copaco. Deze producten zijn per direct vanuit de cloud beschikbaar voor resellers.

‘Met deze uitbreiding in onze samenwerking met Copaco maken we digitale veiligheid vanuit de cloud toegankelijker voor onze resellers en hun eindgebruikers’, laat Martijn van Lom, algemeen directeur Kaspersky Lab Benelux, weten. ‘Deze samenwerking is voor ons een belangrijke stap voorwaarts in ons managed services providers-partnerprogramma, dat vorig jaar geïntroduceerd is. Bovendien weten onze partners dat ze hun klanten hiermee een betrouwbare digitale werkomgeving kunnen bieden.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6273873). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.