Managed hosting door True

Trend Micro verhuist voor Europees groeiplan

 

Verhuizen

Ict-beveiliger Trend Micro verhuist van Vianen naar Amsterdam. Het gaat om een ruimte in het Jupiter-gebouw in Amsterdam Zuid-Oost. Het bedrijf heeft ambitieuze groeiplannen en ziet de locatie dichtbij Amsterdam en Schiphol als een belangrijke plek voor zijn Europese activiteiten.

Trend Micro wil in het jaar 2020 ongeveer 50 procent meer omzet behalen. De ict-beveiliger verwacht dat het aantal medewerkers de komende jaren fors zal groeien. Volgens de cybersecurityspecialist past bij die ambitie een kantoor op een A-locatie in de Randstad. Bovendien is de verbinding met Schiphol een belangrijke afweging geweest in de keuze voor de locatie.

Het nieuwe kantoor van Trend Micro biedt naast werkplekken ook ruimte voor vergaderingen en internationale trainingen voor medewerkers en partners.

Directeur Trend Micro Benelux Steven Heyde licht toe: 'Wanneer organisaties serieus aan de slag gaan met hun digitale transformatie, komt al snel het onderwerp veiligheid ter sprake. ‘Security by design’ lijkt nu echt te landen bij veel beslissers, zeker wanneer data verwerkt gaat worden in de cloud en met de GDPR op komst.'

Omzetgroei

Heyde ziet een toename in het aantal gesprekken dat hij over 'security by design' voert met klanten en het aantal oplossingen dat verkocht wordt. 'Deze groei heeft zich al vertaald in een aantal nieuwe medewerkers dat onlangs is begonnen en zal naar verwachting resulteren in een omzetgroei van zeker vijftig procent in 2020', aldus de hoofdverantwoordelijke voor Trend Micro Benelux. 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6269305). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.