Managed hosting door True

Barracuda van de beurs door overname

 

Deal handen schudden overname

Het Amerikaanse Barracuda Networks wordt overgenomen door Thoma Bravo. Deze eveneens Amerikaanse privé-investeerder betaalt 1,6 miljard dollar voor de securityleverancier. Door de overname wordt het beursgenoteerde bedrijf een private organisatie. De overname wordt naar verwachting eind februari 2018 afgerond.

Barracuda Networks levert securityproducten voor bedrijfsdata, e-mail, netwerken en applicaties. Door de overname van de privé-investeerder gaat de securityleverancier verder als een niet-beursgenoteerd bedrijf. De overname wordt naar verwachting afgerond voor de sluiting van Barracuda’s gebroken boekjaar, dat op 28 februari 2018 eindigt.

De privé-investeerder Thoma Bravo biedt 1,6 miljard dollar voor de aandelen Barracuda. Dit betekent voor de aandeelhouders een extraatje van meer dan 20 procent. De directie van Barracuda staat achter het bod, maar stelt dat men nog wel afhankelijk is van de goedkeuring van de huidige aandeelhouders en de officiële instanties die hun oordeel moeten vellen.

Barracuda nam vorige maand het Amerikaanse Sonian over. Dat is een leverancier van oplossingen voor public cloud-archivering en business analytics.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6254130). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.