Managed hosting door True

Copaco levert videobewaking van Milesight

 

Verkeersscamera

Copaco tekent een distributieovereenkomst met Milesight, een ontwikkelaar van videosurveillanceproducte, zoals netwerkcamera’s, netwerkvideorecorders (nvr’s) en videomanagementsoftware. Hiermee wil de leverancier, met kantoren in China, Korea en Amerika, groeien in de Benelux.

‘Met het aanstellen van Copaco als distributeur kunnen we een volgende stap zetten in de groei die wij doormaken in de Benelux’, vertelt Bert Reede, vertegenwoordiger van Milesight in de Benelux. ‘Door het benutten van het Copaco-salesteam zorgen we voor een betere beschikbaarheid en verspreiding van de Milesight-oplossingen.’

Copaco is een ict-distributeur in de Benelux (Eindhoven en Aalst) en Frankrijk. Via de overeenkomst met Milesight breidt het zijn assortiment op het gebied van surveillanceoplossingen uit.

Eerder dit jaar tekende het een distributieovereenkomst met Dahua, een Chinese leverancier van ip-beveiligingcamera's.

Copaco heeft zo’n vierhonderd medewerkers in dienst en levert ict-producten zoals computers, printers, netwerken, data-opslag, mobiele telefonie, software en domotica-oplossingen. Ook biedt het diensten aan op het gebied van servers, storage, mobility en cloud.

Channel Awards 2017

Copaco is genomineerd voor vier channel awards: Broadliner of the Year, Specialized Distributor of the Year, Cloud Distributor of the Year en Best Reseller Distribution Program of the Year. Stemmen op de genomineerden kan tot en met 12 november.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6220164). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.