Managed hosting door True

Nuvias is distributeur van Dtex Systems

 

Nuvias gaat de cybersecurity-oplossingen van het Amerikaanse Dtex Systems in de EMEA-regio distribueren. Hiermee voegt de distributeur oplossingen op het gebied van advanced user behaviour intelligence toe aan het portfolio. De focus van het partnerschap ligt op de Benelux en het Verenigd Koninkrijk. Daarna wordt gekeken naar Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Scandinavië en Frankrijk.

De partijen willen een kanaalnetwerk in EMEA oprichten. Nuvias ondersteunt Dtex hierbij op het gebied van verkoop, opleiding en andere diensten. De bedrijven willen twintig partners in de Benelux en het Verenigd Koninkrijk optekenen. Het gaat om value added resellers (var’s) en managed security service providers (mssp’s). Daarna richten ze hun pijlen op Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Scandinavië en Frankrijk.

Nuvias is een internationale ict-distributeur. De groep bestaat uit vier bedrijven: Wick Hill (cybersecurity), Zycko (netwerken), Siphon (unified communications) en DCB (beveiligingsspecialist uit de Benelux). Nuvias telt 21 regionale vestigingen in de EMEA-regio. In de Benelux zijn Zycko-kantoren in Amsterdam en Zaventem. Onlangs werd bekend dat de leverancier ook Juniper Networks en Github in zijn portfolio opneemt.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6216030). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×

Ontvang gratis de nieuwste Computable 100

Doe mee aan het Computable 100 onderzoek!