Managed hosting door True

Portland en Threadstone sluiten distributiedeal

 

Samenwerken

Portland en het Nederlandse Threadstone Cyber Security hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten die de it-distributeur in staat stelt het product ThreadScan aan te bieden aan managed service providers (msp’s) in de Benelux.

Threadstone heeft zich toegelegd op het inzichtelijk maken van nieuwe kwetsbaarheden die cybercriminelen kunnen gebruiken om op systemen in te breken. Daarbij biedt het product ThreadScan  tevens een rapportage van de oplossingsrichtingen waarmee msp's aan de slag kunnen. De software wordt geleverd vanuit een Europese cloud.

Portland, met vestigingen in Zoetermeer (Nederland) en Herentals (België), distribueert software voor het midden- en kleinbedrijf. Threadstone is gevestigd op de campus van The Hague Security Delta (HSD) in Den Haag. 

Channel Awards 2017

Portland is voor de Channel Awards 2017 genomineerd in de categorie Cloud Distributor of the Year. Stemmen kan nog tot en met zondag 12 november 2017.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6215194). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.