Managed hosting door True

Portland is distributeur van Israëlische Cybonet

 

cybersecurity

It-distributeur Portland gaat de security-oplossingen van het Israëlische Cybonet in de Benelux distribueren. Daarvoor hebben de partijen een samenwerkingsovereenkomst getekend.

Cybonet, voorheen PineApp, is een securityspeler met zijn hoofdkantoor in Israël. Het levert een security operating center (soc) voor het mkb (Cybowall), anti-spam- en anti-virus-oplossingen (PineApp Mail Secure) en het neutraliseringssoftware voor een botnet-activiteit binnen het netwerk (Outbound Spam Guard). De oplossingen worden verspreid via partners en managed service providers.

Portland, met vestigingen in Zoetermeer (Nederland) en Herentals (België), distribueert software voor het mkb. Dit jaar voegde het de authenticatie-oplossingen van Authlogics, de business management-oplossingen van ConnectWise en de remote monitoring en management-oplossing van NinjaMSP toe aan haar portfolio.

Channel Awards 2017

Portland is voor de Channel Awards 2017 genomineerd in de categorie Cloud Distributor of the Year. Stemmen kan nog tot en met zondag 12 november 2017.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6202923). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.