Managed hosting door True

Prianto opnieuw Flexera Software-distributeur

 

Prianto gaat wederom een distributieovereenkomst aan met de Amerikaanse softwareleverancier Flexera Software. In 2014 leverde de Rotterdamse distributeur al Flexera-oplossingen, maar beëindigde deze overeenkomst in 2016. Nu gaat de distributeur de software vulnerability management-oplossing van het Amerikaanse bedrijf verspreiden. Carina Rozendaal, managing director en coo bij Prianto licht toe.

‘In 2014 werd Prianto distributeur van Flexera. We boden een reeks Flexera-oplossingen aan, zoals AdminStudio, Workflow Manager, App Portal, InstallShield en InstallAnywhere. Deze producten zijn gericht op Windows-migraties, desktop transformaties, virtualisatie, cloud, consumerisation of IT en IT as a Service.

Twee jaar later besloten we om hun standaardproducten niet meer te verspreiden. Prianto is namelijk een zogenaamde knowledge value added-distributeur. Dat wil zeggen dat wij voornamelijk producten leveren die relatief nieuw zijn of een specifiek niche of probleem aanpakken. De toenmalige Flexera-producten die wij distribueerden, waren voor ons te algemeen beschikbaar en daarom zagen wij geen toegevoegde waarde van deze overeenkomst voor onze partners of Flexera zelf.

Inmiddels heeft Flexera een acquisitie gedaan, waardoor het ook software voor vulnerability management levert. Hun oplossing geeft security- en it operations-afdelingen de benodigde informatie om zwakheden in het applicatielandschap te traceren, identificeren en op te lossen. Dit product sluit wel aan op onze bedrijfsstrategie en past in ons productenportfolio. Reden om wederom een distributieovereenkomst met de Amerikaanse softwareleverancier aan te gaan.

Zowel bedrijven, managed service providers, spv’s, cloudproviders als value-added resellers kunnen de Flexera-oplossing cloud of on-premise inzetten voor de beveiliging van softwareapplicaties. Het product claimt het aantal zwakheden in het applicatielandschap bij klanten te reduceren.’

Prianto

Prianto is in een Rotterdam gevestigde value-added bedrijf en heeft vijf medewerkers in dienst. Het is onderdeel van de Duitse Prianto Group, maar zegt volledig zelfstandig te opereren met een eigen strategie. Het Nederlandse bedrijf staat onder leiding van Rashied Akrum (ceo) en Carina Rozendaal (coo).

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6063490). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×