Managed hosting door True

Fujitsu voegt biometrie toe aan cloudplatform

ImageWare Systems verzorgt authenticatiemethodes

 

De Japanse ict-leverancier Fujitsu breidt haar portfolio voor biometrische veiligheid uit met authenticatiemethodes van het Amerikaanse ImageWare Systems. Deze producten zijn beschikbaar als een service en worden aangeboden in de Cloud Service K5, het cloudplatform van Fujitsu.

Fujitsu biedt biometrisch oplossingen voor identiteits- en toegangsbeheer voor mobiele apparaten. Via het partnerschap breidt het de portfolio uit met meerdere authenticatiemethodes zoals vingerafdruk-, gezichts- en stemherkenning. Fujitsu-klanten kunnen deze GoVerifyID-productfamilie van ImageWare Systems als service gebruiken via Cloud Service K5.

Thomas Bengs, hoofd biometrie bij Fujitsu EMEIA: ‘Dankzij deze overeenkomst met ImageWare Systems krijgen onze klanten toegang tot een breder productportfolio voor biometrische beveiliging. Door biometrische authenticatie als service aan te bieden, breiden we de gebruiksmogelijkheden uit.’

De oplossingen van ImageWare Systems zijn beschikbaar zijn voor Fujitsu-klanten in Europa, het Midden-Oosten, India en Afrika (EMEIA). Fujitsu verkoopt het product en verstrekt de licenties.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6047421). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.