Managed hosting door True

Guardian360 monitort Ictivity-werkplekken

 

cybersecurity

Ict-dienstverlener Ictivity uit Eindhoven gaat een partnerschap aan met Guardian360. Die Rotterdamse security-specialist gaat de Omnia Workspace-oplossing van Ictivity monitoren via het Guardian360-platform. Hiermee wil Ictivity haar klanten een ‘veilige en compliant it-werkomgeving' bieden.

Guardian360 biedt een securityplatform waar beveiligingsrisico’s, zoals configuratiefouten, zwakke wachtwoorden en kwetsbaarheden in zowel hard- en software, via dashboards worden getoond. Daarnaast moet het platform het aantal hacks en datalekken doen voorkomen of anders de impact van een aanval beperken.

Door de samenwerking wordt de Omnia Workspace-oplossing van Ictivity continu gemonitord door het Guardian360-platform. Bovendien helpt het partnerschap de Ictivity-klanten om te voldoen aan normen voor informatiebeveiliging, zoals de ISO 27001, NEN 7510 en baseline informatiebeveiliging Nederlandse gemeenten (big).

‘Guardian360 en Ictivity vullen elkaar technisch aan. Daarnaast hebben de partijen elk hun eigen focus en een vergelijkbare bedrijfscultuur. Hierdoor lag een samenwerking voor de hand. We willen er allebei voor zorgen dat it-infrastructuren veiliger worden’, aldus Jan Martijn Broekhof, managing director van Guardian360.


Ictivity Goep

De Ictivity Goep, opgericht in 1998, ontwerpt, implementeert en beheert ict-omgevingen. De firma, die vestigingen heeft in Eindhoven en Amsterdam, telt zo’n 120 medewerkers.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6038791). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.