Managed hosting door True

Ingram Micro levert anti-phising oplossingen PhishMe

 

Palo Alto Networks kondigt grootse lancering aan

Distributeur Ingram Micro neemt de anti-phising oplossingen van de Amerikaanse leverancier PhishMe op in het portfolio. Volgens het bedrijf gaan partners in de hele regio profiteren van deze samenwerking en bieden de op menselijke intelligentie gebaseerde anti-phising oplossingen van PhishMe stevige bescherming tegen hedendaagse geavanceerde veiligheidsbedreigingen.

Kees van Kempen, director advanced solutions bij Ingram Micro Benelux, benadrukt het belang van deze uitbreiding: ‘Ingram Micro groeit in de ict-beveiligingsmarkt, het sluiten van de distributieovereenkomst met PhishMe past erg goed in onze groeistrategie. Door deze samenwerking is ons security portfolio, met oplossingen waarmee onze partners het hoofd kunnen bieden aan cybersecurity-bedreigingen bij eindgebruikers, weer verbreed.’

PhishMe’s phishing incident response platform en phishing threat intelligence-oplossingen stellen security operations centers (soc) en incident response teams naar eigen zeggen in staat snel te reageren op cybersecurity-bedreigingen. De oplossingen geven werknemers de mogelijkheid om via een ‘actieve verdedigingslinie’ zelf spear-phishing, malware en andere cybersecurity-bedreigingen te identificeren en te melden.

Ingram Micro en PhishMe

Ingram Micro is één van de grootste distributeurs van ict-producten en diensten ter wereld. Het bedrijf bestaat uit divisies voor verschillende productgroepen zoals netwerkproducten, software, pc’s en randapparatuur. Het hoofdkantoor in Nederland is gevestigd in Nieuwegein.

PhishMe is leverancier van oplossingen voor human-focused phishing. Het bedrijf heeft klanten uit verschillende sectoren zoals defensie, energiebedrijven, financiële dienstverleners, gezondheidszorg, en fabrikanten. Het bedrijf is opgericht in 2011 en heeft het hoofdkwartier in Virginia. Daarnaast heeft de onderneming kantoren in New York en Londen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6022972). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.