Managed hosting door True

F-Secure versterkt zich op Britse markt

 

cybersecurity

Ict-beveiligingssoftwareleverancier F-Secure heeft het Britse Digital Assurance gekocht, een advies- en assessmentbureau op het gebied van cybersecurity. Onder de klanten bevinden zich overheden en bedrijven in de financiële sector, petrochemie, detailhandel, communicatie en defensie. Via de aankoop wil het Finse bedrijf de portfolio van producten en diensten beter onder de aandacht brengen op de Britse markt.

Digital Assurance is gespecialiseerd in beveiligingstesten voor apparaten, systemen en applicaties, infrastructuren en organisaties. De adviesdiensten van het bedrijf uit Londen variëren van beveiligingsarchitectuur en ontwerp tot het formuleren van beveiligingsbeleid en het uitvoeren van risico-assessments.

Met de aankoop wordt Digital Assurance onderdeel van F-Secure Cyber Security Services. Eerder dit jaar nam het bedrijf Little Flocker en Inverse Path over. 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6017811). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.