Managed hosting door True

Fortinet komt met partnerprogramma voor MSSP’s

 

identity management

Cybersecurity-specialist Fortinet uit Utrecht heeft een partnerprogramma voor managed security service providers (mssp’s) gelanceerd. Het programma voorziet in de tools, expertise, training en support om de winstgevendheid en groei te versnellen en partners in staat te stellen security-diensten aan klanten te leveren.

Fortinets ‘developer-network’ is een portaal voor officiële api-documentatie, door de community ontwikkelde tools, geavanceerde scripts en content waarmee mssp’s producten en oplossingen van de cybersecurity-specialist automatiseren en tevens de benodigde implementatietijd verkorten.

Stephan Tallent, senior director managed security service providers bij Fortinet: ‘In het licht van toenemende dreigingen worstelen bedrijven van elke omvang met de vraag hoe hun gevoelige informatie en technologische investeringen te beschermen. Ze zoeken een security serviceprovider die beschikt over de technische expertise en geavanceerde oplossingen die passen bij hun specifieke bedrijfsomstandigheden. Fortinets nieuwe partnerprogramma onderstreept de voortdurende investeringen die we doen aan het succes van onze mssp-partners en de veiligheid van hun klanten.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5977192). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.