Managed hosting door True

Contec voegt Hillstone Networks toe aan portfolio

 

samenwerking

De Nederlandse securitydistributeur Contec voegt de it-beveiligingsoplossingen van Hillstone Networks toe aan zijn portfolio. Hiermee zijn deze oplossingen van de Amerikaanse leverancier ook beschikbaar op de Nederlandse markt.

Hillstone Networks biedt securityproducten voor bedrijven en netwerken van datacenters. Het levert onder meer intelligente next generation firewalls. Deze zorgen naar eigen zeggen voor een doorlopende beveiliging tegen cyberaanvallen aan de rand van het netwerk en netwerken van en naar virtuele machines. Daarnaast biedt het securityoplossingen voor de cloud, servers en netwerken van datacenters.

Mathijs Wijbenga, algemeen directeur bij Contec: ‘Hillstone-oplossingen onderscheiden zich door het gebruik van ‘behavioral intelligence’. Dit houdt in dat er gedragsmatige-analyses op het netwerkverkeer worden toegepast. Hiermee kunnen de oplossingen post-breaches detecteren. We zijn zeer gemotiveerd om onze channelpartners te ondersteunen met technische productinformatie en trainingen over de voordelen van Hillstone Networks.’

Contec en Hillstone

Hillstone Networks is in 2006 opgericht door oud-werknemers van NetScreen, Cisco en Juniper. Het zegt over ruim veertienduizend klanten wereldwijd te beschikken. Het heeft kantoren in Amerika, Azië en de Verenigde Arabische Emiraten. Het Europese supportcentrum is gevestigd in Tsjechië.

Contec, gevestigd in Enschede, distribueert it-beveiligingsoplossingen in de Benelux. Het levert onder meer securityproducten van het Nederlandse FileCap, het Engelse Corero, het Duitse DriveLock en Avira en de Amerikaanse bedrijven Webroot en Mi-Token.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5967666). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.