Managed hosting door True

F-Secure neemt Inverse Path over

 

Cybersecurity

Het Finse cyberbeveiligingsbedrijf F-Secure heeft Inverse Path gekocht, een aanbieder van beveiligingsdiensten voor de luchtvaart, de automobielbranche en de industrie. Het Italiaanse bedrijf is gespecialiseerd in de beveiliging van hardware en bedrijfskritische systemen. Andrea Barisan, oprichter van Inverse Path, gaat bij F-Secure leiding geven aan de afdeling Hardware Security.

Het project USB Armory (de 'USB-wapenkamer') is een bekend voorbeeld van Inverse Paths aanpak op het gebied van ingebouwde systeembeveiliging. USB Armory is een usb-stick met computerfuncties, ontworpen als mobiel platform voor persoonlijke beveiligingsapplicaties.

Jyrki Tulokas, verantwoordelijk voor strategie en ontwikkeling bij F-Secure, stelt dat Inverse Path een van de eerste bedrijven was dat onderzoek publiceerde over beveiliging in voertuigen. 'Hun expertise helpt makers van telematica voor voertuigen om hun producten veiliger te maken.' 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5960948). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.