Managed hosting door True

Copaco levert IP-camera's Dahua

 

Distributeur Copaco heeft zijn portfolio uitgebreid met het aanbod van de Chinese leverancier van ip-beveiligingcamera's Dahua. Het assortiment aan beveiligingscamera’s voor de zakelijke markt is per direct leverbaar. Op een later moment zullen ook de producten die zich richten op de consumentenmarkt via Copaco verkrijgbaar zijn.

Linda Hoedemakers, salesmanager voor het ict-verkoopkanaal van Dahua, stelt dat de onderneming door de samenwerking met Copaco een grote groep it-resellers kennis kan laten maken met ip-camera’s en gerelateerde producten van de beveiligingscamerafabrikant.

Het Chinese Dahua Technology maakt videosurveillance- apparatuur en software, hardware en software voor toegangscontrole, hardware voor inbraak en intelligente gebouwbeheersystemen. De producten worden toegepast in het bankwezen, de openbare veiligheid, energie-infrastructuren, telecommunicatie, intelligent gebouwbeheer en intelligent transport. Het bedrijf is wereldwijd actief en heeft buiten China tweeëntwintig kantoren. In Nederland heeft de onderneming een vestiging in Nieuw-Vennep.  

Copaco is ict-distributeur in de Benelux en Frankrijk. De onderneming levert onder meer computers, printers, netwerken, data storage en mobiele telefonie. Het Nederlandse kantoor is gevestigd in Eindhoven. 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5947155). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Dit artikel is nog niet vrijgegeven voor publicatie.

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.