Managed hosting door True

VHIC verkoopt securityproducten Recourse

 

authenticatie

Securityspecialist Recourse heeft it-dienstverlener VHIC uit Rijswijk aangewezen als distributeur van zijn producten. De overeenkomst is vorige week ondertekend door Pieter Zandee, directeur van Recourse en Tineke van Heijst, directeur van VHIC.

‘Bij veel van onze klanten zie je dat informatiemanagers zich steeds nadrukkelijker bezighouden met onderwerpen als informatieveiligheid, datalekken, cybercrime en privacy. Daarom wilden we informatieveiligheidsproducten graag opnemen in ons portfolio’, aldus Van Heijst. VHIC gaat ook meewerken aan de uitbreiding en ontwikkeling van de producten van Recourse.

VHIC is een it-dienstverlener, opgericht in 1999, die zich richt op informatiemanagement. De onderneming onder meer de Vereniging van Nederlandse Gemeenten als klant. Bij het bedrijf, gevestigd in Rijswijk, werken 42 medewerkers.

Recourse is een Nederlands bedrijf, opgericht in 2014 en gevestigd in Zoetermeer, met producten en diensten op het gebied van informatieveiligheid- privacybescherming aan bedrijven, organisaties en overheden in Nederland en België. Daarnaast is de onderneming partner van het expertisecentrum voor informatiebeveiliging en privacybescherming (CIP). Het CIP is opgericht door vier grote uitvoeringsorganisaties: Belastingdienst, DUO, SVB en UWV. Begin 2017 opent het bedrijf een vestiging in Zwitserland.  

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5929958). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.