Managed hosting door True

Authlogics betreedt Europese markt via Portland

 

De Nederlandse it-distributeur Portland Europe gaat authenticatie-oplossingen van Authlogics distribueren in de Benelux. Het Britse authenticatiebedrijf richt zich via de samenwerking op het Europese vasteland. De multifactor-authenticatiepartij is al actief in de VS, het Verenigd Koninkrijk en Zuid-Afrika.

Roel Seegers, hoofd marketing bij Portland Europe: ‘Authlogics biedt oplossingen voor onze msp’s om zowel cloud als on-premise toegangspunten te beveiligen. Voor Portland, met een breed portfolio aan diensten voor de msp, is deze vorm van authenticatie een goede match.’

Authlogics is opgericht in 2005, en is specialist in multi-factor authenticatie. Met kantoren in het Verenigd Koninkrijk en Zuid-Afrika, bedient de softwareleverancier een wereldwijde klantenkring, waaronder overheidsinstellingen, multinationale financiële instellingen, bedrijven in de petrochemische industrie en telecom- en mediabedrijven. De producten van de Britse onderneming omvatten PINgrid, PINphrase en PINpass, die diverse authenticatiemogelijkheden voor verscherpte beveiliging bieden.

Het in 1998 opgerichte Portland Europe is een it-distributeur die zich richt op software-oplossingen voor het mkb. Het bedrijf is gevestigd in Zoetermeer. 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5925098). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.