Managed hosting door True

Beveiligingsbedrijf Madison Gurkha neemt ITSX over

 

De nieuwe directie van Madison Gurkha (v.l.n.r.): Remco Huisman, Dirk Jan van den Heuvel en Ralph Moonen

Het Eindhovense beveiligingsspecialist Madison Gurkha heeft de Haagse onderneming ITSX, eveneens gespecialiseerd in cyberbeveiliging, volledig overgenomen. Het Brabantse bedrijf was al gedeeltelijk eigenaar van ITSX, maar heeft nu het bedrijf in zijn geheel in handen gekregen. De nieuwe onderneming krijgt de naam Madison Gurkha, de naam ITSX verdwijnt. Het overnamebedrag is niet bekendgemaakt.

De nieuwe onderneming wil een tweede locatie openen in de Randstad. Het is de bedoeling dat het personeel zijn tijd gaat verdelen over het bestaande kantoor in Eindhoven, de tweede locatie, locaties van opdrachtgevers en vanuit huis. Het beveiligingsbedrijf is van plan in de toekomst ook de sprong te wagen naar het buitenland, maar wil daar nog geen concrete uitspraken over doen. ‘De plannen hiervoor zijn momenteel nog in ontwikkeling’, stelt een woordvoerder.

Directiewijziging

Vanaf 2 januari 2017 maakt Dirk Jan van den Heuvel als aandeelhouder en bestuurder deel uit van Madison Gurkha. Hij zal in de rol van algemeen directeur samen met Madison-eigenaar Remco Huisman (commercieel directeur) en Ralph Moonen (technisch directeur) de directie van Madison Gurkha vormen. ‘Als directeur van dochterbedrijf ITSX kijk ik uit naar mijn nieuwe rol binnen Madison Gurkha. De komende tijd zullen we bouwen aan een verdere integratie van Madison Gurkha en ITSX’, aldus Moonen.

Madison Gurkha, opgericht in 2000, is specialist op het gebied van risicomanagement, compliance en privacyvraagstukken. De Eindhovense onderneming heeft ruim dertig medewerkers in dienst. ITSX is specialist op het gebied van informatiebeveiliging, it-audit en compliance, security as a service en risicomanagement. Het bedrijf, dat circa tien werknemers telt, is gevestigd op The Hague security Delta in Den Haag. 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5915479). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.